Hopp til innhold

Totalmedlemskap via Seaber

Som Totalmedlem i Redningsselskapet får du fri assistanse på sjøen når uhellet er ute, gode rabatter på båtforsikring, tilgang på vår døgnåpne servicetelefon og gratis registrering av båt i Småbåtregisteret.

I tillegg bidrar du til vårt livsviktige arbeid langs kysten i Norge.

Medlemskapet er gyldig fra det er betalt og frem til 1. mars påfølgende år.

Jeg ønsker å bli Totalmedlem via Seaber for kr 1 095,–


Min båt

Assistanserettighetene er knyttet til båten, derfor er det viktig at du melder den inn nå.


Jeg vil betale med …


Samtykke

Hva er totalmedlemskap?

Totalmedlemskap – et medlemskap som redder liv!

Totalmedlemskap i Redningsselskapet gir deg, eller den som disponerer båten din, rett til fri assistanse fra våre redningsskøyter når du måtte ha behov for assistanse. For eksempel dersom du har fått motorstopp, er tom for strøm eller dersom du har fått tau i propellen. Retten til fri assistanse gjelder inntil 4 ganger innenfor hvert medlemsår, og det er ingen egenandel. Totalmedlemskapet gjelder fra det er betalt til 1. mars det påfølgende året.
Med totalmedlemskap får du også gode rabatter på bl.a. båtforsikring, kurs og i nettbutikken vår, i tillegg til tilgang på vår døgnåpne servicetelefon.

Ved å kjøpe totalmedlemskap hos Redningsselskapet, støtter du også vårt livsviktige arbeid langs kysten i Norge. Registrer deg nå, og hjelp oss å oppnå vår visjon – ingen skal drukne. Vi sees på sjøen!

Det lønner seg å være totalmedlem

Last ned digitalt medlemskort Få medlemskortet på mobil

Mer info

Last ned Totalmedlems-loggen for 2021 Som medlem får du Loggen tilsendt i posten. Ønsker du en digital versjon i tillegg kan du laste den ned her.

Last ned Loggen her