Hopp til innhold

RS Aktiv Klubbtilbud

RS Aktiv-medlemskap gjennom din klubb

Padlere, kitere, svømmere og surfere utgjør nå en stor del av trafikken på sjøen. Gjennom et RS Aktiv-medlemskap kan disse utøverne bidra til økt trygghet for alle.

Bestiller du medlemskap via din lokale klubb, får du halv pris på medlemskap i RS Aktiv første år.

Medlemskapet er gyldig i 1 år fra kjøpsdato.

Hva er et medlemskap i RS Aktiv?

Stadig flere oppdager gleden ved padling, kiting og surfing. Med RS Aktiv medlemskap kan du som utøver være trygg på at hjelpen kommer hvis det skulle oppstå en nødsitusjon eller behov for assistanse.
Gjennom et RS Aktiv-medlemskap bidrar du og andre utøvere til økt trygghet for alle på sjøen.

Dine fordeler som myk traffikant på sjøen

Ved behov for assistanse (ikke nød), ring vårt servicenummeret 02016. Du kan også kontakte Kystradioen via VHF arbeidskanal.
Sør-Norge: Klikk her
Nord-Norge: Klikk her
Vi anbefaler deg å laste ned vår app RS SafeTrx, hvor du enkelt kan tilkalle hjelp.

Gjennom bidrag fra våre medlemmer og givere har vi i Redningsselskapet reddet liv og berget verdier til sjøs i over 130 år. I årene fra 2012 til 2018 doblet antall kajakker seg fra 80 000 til 170 000. Samtidig øker antallet utøvere av andre vannsportsaktiviteter – som for eksempel kiting, SUP, svømming, windsurfing og surfing.


Det gleder oss at flere og flere bruker sjøen som en arena for sport og fritid. Gjennom RS Aktiv tar vi sjøens myke trafikanter på alvor, slik at vi kan være til stede for alle på sjøen og sørge for at ingen skal drukne.