Hopp til innhold

Medlemsfordeler i RS

Som medlem i Redningsselskapet får du en rekke gode medlemsfordeler. Gjør deg klar for sesongen med våre partnere!

Riper i båtglasset?

Cary fikser det! De kommer og fikser skaden der båten din står. Enklere blir det ikke.

Trenger du mannskapstøy?

Nå kan du få båtens navn på t-skjorter, caps, genser og mye mer! Gjennom Xpressprofil gjør du mannskapet ditt klar for sesongen, og bidrar til å trygge kysten. Som medlem i RS får du alltid 10% rabatt på profileringsartikler.

Illustrasjon av et par som sitter og ser utover sjøen med bilen parkert like ved.

Mangler du hengerfeste?

Det er tid for å sette ut båten, og til det trengs ofte et hengerfeste. Dersom du ikke har det på din bil, eller kanskje ikke har bil i det hele tatt, kan du leie det via Avis. Som medlem i RS får du 15% rabatt.

Kaldt å sove i båten?

Selv om sesongen nærmer seg med stormskritt, kan det fortsatt være kaldt å tilbringe natten i båten. Som medlem i RS får du opptil 19% rabatt på overnattinger på alle Thon Hotels!

Redningsmannskurs Noatun

Utforske nye farvann?

Da stilles det gjerne krav til både tester og kurs på forhånd. Gjennom vår partner Medco dinHMS får du 20% rabatt på covidtest, offshore- og sjømannsattester, i tillegg til førstehjelpskurs.

Bildet viser bofelleskap i Spania via Ambera

Frister det med båtliv hele året?

Ambera skaper en ny boform for aktive voksne, og deres første prosjekt er i deilige Costa del Sol i Spania. Her får du muligheten til å nyte livet ved sjøen året rundt. Som medlem i RS får du gratis medlemskap i Ambera.