Hopp til innhold

Vil du bli en samarbeidspartner og viktig støttespiller?

For å kunne opprettholde vår beredskap er vi avhengige av solide samarbeidspartnere og viktige støttespillere. Kanskje din bedrift vil bli med om bord?

Er du vår drømmepartner?

Til jul ønsker vi å finne vår drømmepartner. Er det deg? Sammen kan vi skape en trygg fremtid, og trygge hele den norske kysten. Bli med og støtt din lokale redningsskøyte!

Som partner er deres bedrift vår livredder – så kan vi være noen andres.

Redningsselskapet ble etablert for 130 år siden, og helt fra starten av har støtte fra næringslivet vært avgjørende for å kunne opprettholde og styrke beredskapen langs hele Norges langstrakte kyst.  

Flere og flere bruker sjøen. Vi har hatt en stor økning i trafikanter på vann og is, og folk som oppholder seg langs kysten. Dette setter nye og større krav til oss som redningstjeneste, og samarbeid med næringslivet er viktigere enn noen gang! 

Bli vår partner!

Sammen med våre næringsliv-partnere finner vi løsninger som gir gjensidig effekt for de målsetningene vi setter oss.

Noen ønsker å gi midler uten egen synlighet. Andre ser verdien av å tilby sin kompetanse gjennom leverandøravtaler, felles produktutvikling, og salgsfremmende og merkevarebyggende aktiviteter. Sammen blir vi enige om prosessen, slik at vi kommer frem til et resultat som dere er fornøyde med.  

Vi har et felles mål om å forebygge ulykker og å levere produkter og tjenester som skal redde liv når ulykken først er ute, dette gjør samarbeidet ekstra meningsfullt.

Stein Frode Bulling Ness, Adm.dir. Survitec Norway AS

Ønsker din bedrift å bidra til arbeidet vi gjør?

Ta gjerne kontakt for en samtale.

Andre måter å støtte på

Sorry. This form is no longer accepting new submissions.