Hopp til innhold

Vil du bli en samarbeidspartner og viktig støttespiller?

For å kunne opprettholde vår beredskap er vi avhengige av solide samarbeidspartnere og viktige støttespillere.
Kanskje din bedrift vil bli med om bord?

Vil du være med oss på reisen mot en bærekraftig beredskap?

Redningsselskapet har ett brennende ønske om å drive frem utviklingen av bærekraftige maritime beredskapsløsninger.

For å klare det mener vi at ett bredt og inkluderende samarbeid med hele leverandørkjeden er noe av det viktigste vi gjør. Vi søker samarbeid med hele næringen og inviterer inn til å snakke løsninger med oss. Er du ikke partner eller leverandør i dag kan du melde din interesse ved å trykke på knappen under. Da blir du invitert videre med på denne spennende utviklingen sammen med oss.

I november holder vi leverandør og partner messe på vårt sjøsikkerhetssenter i Horten. Kanskje ditt produkt eller tjeneste er noe RS bør teste inn i sine tjenester? Eller kanskje har du viktig kunnskap å dele? Meld din interesse og bli med å drive frem bærekraftige løsninger for beredskapen til sjøs.

Velkommen til RS.

Bli vår partner!

Sammen med våre næringsliv-partnere finner vi løsninger som gir gjensidig effekt for de målsetningene vi setter oss.

Noen ønsker å gi midler uten egen synlighet. Andre ser verdien av å tilby sin kompetanse gjennom leverandøravtaler, felles produktutvikling, og salgsfremmende og merkevarebyggende aktiviteter. Sammen blir vi enige om prosessen, slik at vi kommer frem til et resultat som dere er fornøyde med.  

Vi har et felles mål om å forebygge ulykker og å levere produkter og tjenester som skal redde liv når ulykken først er ute, dette gjør samarbeidet ekstra meningsfullt.

Stein Frode Bulling Ness, Adm.dir. Survitec Norway AS

Ønsker din bedrift å bidra til arbeidet vi gjør?

Ta gjerne kontakt for en samtale.

Andre måter å støtte på