Hopp til innhold

Støtt din lokale redningsskøyte

Trygg kysten med nautiske mil! Det koster rundt 500 kr å drifte en skøyte i én nautisk mil. Vi inviterer derfor alle landets bedrifter til å bli med og trygge sin lokale kyst.

Hva er en nautisk mil?

En internasjonal nautisk mil er definert som nøyaktig 1852 meter. Dette er lengdeenheten som brukes til å måle avstand innen navigasjon til havs. Hvis man seiler i en time med en knops fart, har man seilet i en nautisk mil.

Stavanger – Bergen
99
nautiske mil
Oslo – Stavanger
290
nautiske mil
Oslo – Bergen
374
nautiske mil

Du kan også bli med på å redde liv

Ved å gi nautiske mil er du ikke bare med på å gjøre kysten vår tryggere , men du er også med på å redde liv! Vi i Redningsselskapet er helt avhengige av donasjoner for å kunne gjøre jobben. Vi oppfordrer alle til å donere nautiske mil for redningsskøytene våre slik at alle kan være trygge på, og ved sjøen. Du kan donere som bedrift eller som privat person.

Bli Nautisk Mil- støttebedrift

Vi har 53 redningsskøyter som bemanner hele kysten i Norge.  Deres støtte går til å finansiering av drift, utrustning, base, kurs og opplæring til de som bemanner redningsskøytene. Skøytene er enten bemannet av frivillig eller faste redningsmenn og – kvinner 24 timer, heler året rundt. Vi har fått donasjoner fra over 2000 bedrifter som jobber i mange forskjellige bransjer, alt fra advokatfirma til rørlegger eller snekker firmaer.

Som takk for støtten får dere:

Vi ønsker at alle bedriftene som har donert nautiske mil skal få en velfortjent synlighet i RS Magasinet som kommer ut 4 ganger i året. PÅ denne måten får din arbeidsplass eksponert samfunnsengasjement dere gjør. Bedriften din for også med:

Bli Nautisk Mil- fadder

Bedrifter som donerer 100 Nautiske mil som tilsvarer 50 000 kr  blir fadder for den den lokale redningsskøyta. Dette betyr at din organisasjon støtter driften av din lokale redningsskøyte og tar aktivt og viktig samfunnsansvar for nærmiljøet. Her kan du også finne ut hvor din lokale redningsskøyte er plassert og hva den heter.

Støtt som privatperson

Alle donasjonene teller. Du kan støtte nautisk mil med valgfritt beløp. Bli med på å redde liv og en trygg kyst.

Som takk for støtten får du:

Du redder liv. Din støtte er grunnen til at jeg kan gjøre jobben min. Derfor er du også en livredder. Takk!

Jørn-Arve Pedersen, redningsmann

Dette gikk pengene til i 2022

Liv reddet
22
Båter assistert
5012
frivillig
Frivillige
1516

Ønsker din bedrift å bidra til arbeidet vi gjør?

Ta gjerne kontakt for en samtale

Andre måter å støtte oss på