Hopp til innhold

For næringslivet

Redningsselskapet har i 131 år vært helt avhengig av støtte fra Næringslivet. Uten generøse små og store bidrag hadde vi aldri hatt den beredskapen vi har i dag. Vi trenger deg og din bedrift for å redde liv

Vil din bedrift støtte vårt arbeid?

Dette skjer i RS:

Som medlem får du fri assistanse i inntil tre timer.

NYHET! Assistanserett til bedrifter!

Vi lanserer nå muligheter for bedrifter å få assistanse fra våre redningsskøyter. Les mer her, og ta kontakt for å se om din bedrift kan få assistanserett fra RS.

Sammen redder vi liv

Skal sikre beredskapen i Trondheimsfjorden

En ombygget og topp moderne redningsskøyte som skal dekke Trondheim og sjøområdene rundt ble døpt i mai. Skøyta er godt nytt for både de som ferdes til sjøs og klimaet.

Edvard fikk diplom for redningsdåd

Redningsselskapets diplom for redningsdåd ble nylig delt ut til 10 år gamle Edvard Frandsen Jensen, som reddet sin bestefar fra å drukne. 

RS Trygg i vann

Ungdom i 9. og 10. klasse får nå livsviktig kunnskap om livredning og selvberging gjennom kurset «Trygg i vann». Her får elevene masse praktisk trening, som kan være avgjørende når ulykker inntreffer.

Vi har et felles mål om å forebygge ulykker og å levere produkter og tjenester som skal redde liv når ulykken først er ute, dette gjør samarbeidet ekstra meningsfullt.

STEIN FRODE BULLING NESS, ADM.DIR. SURVITEC NORWAY AS

Spørsmål?

Ta kontakt!