Hopp til innhold

RS Ung

Hva er RS Ung?

RS Ung er Redningsselskapets ungdomsorganisasjon for deg mellom 13 og 26 år. Hvis du liker båt, seiling, surfing, fisking, livredning, stuping, vannski, kajakk eller noe annet innenfor sjølivet – da er RS Ung noe for deg!

Ung-lag

Når du melder deg inn i RS Ung blir du med i et Ung-lag. Det finnes lokallag over hele landet, fra sør til nord. Et lokallag består av en fin gjeng, der alle er interessert i det maritime.

Du får muligheten til å drive med aktiviteter, lære om båt og sjøvett, og ta mange ulike kurs. Du vil også få et innblikk i hvordan det er å være redningsmann eller -kvinne i RS.

Spørsmål?

Ikke nøl med å ta kontakt! Kontakt ditt nærmeste Ung-lag eller leder for RS Ung. Du kan også sjekke ut vår Facebookside for å se hva vi har gjort i det siste!

Noen av kursene du kan ta:

Visste du at…

Noen RS-Ung medlemmer tar steget videre til å bli kursinstruktører, og man kan også bygge relevant kompetanse for å avansere inn i et sjøredningskorps eller annen maritim karriere. Å være med i et ung-lag er med andre ord perfekt for deg som ser for deg en fremtid innenfor det maritime!

Er du over 18?

Da kan du melde deg som frivillig på redningsskøyte!

Vi trenger deg som ønsker å…

Høres dette ut som noe for deg? Ikke nøl med å søke!

Oversikt over Ung-lagene

Har du spørsmål?

Ungdomsmedlemskap

Ønsker du kun å bli medlem, uten å være med i et UNG-lag, benytter du skjemaet under. Med et ungdomsmedlemskap får du rabatt på kurs, leir og i nettbutikken. Du blir ikke med i ditt lokale ung-lag, da må du benytte skjemaet over.

Jeg ønsker å bli Ung-medlem for kr 295,–


Min båt

Assistanserettighetene er knyttet til båten, derfor er det viktig at du melder den inn nå.


Jeg vil betale med …

Ved valg av faktura gjør vi oppmerksom på at medlemskapet ikke er gyldig før det er betalt.

* Ved valg av faktura påløper et administrasjonsgebyr kr 49,–