Hopp til innhold

Jobbe i RS?

Lyst til å jobbe i Redningsselskapet? Her finner du ledige stillinger på sjø og land.

Ønsker du å bruke din kompetanse og engasjement til å bidra til at Redningsselskapet når visjonen «Ingen skal drukne»?

Vi tilbyr en jobb som betyr noe – for deg og for andre!


Ledige stillinger:

Erna Solberg besøker redningsskøyta

Politisk rådgiver

Redningsselskapet ønsker å være en aktiv pådriver for å sikre gode rammevilkår for arbeidet alle våre ansatte og frivillige gjør, og for å sikre god beredskap langs kysten. Derfor trenger vi et klokt hode til en nyopprettet stilling som kan følge politiske prosesser som angår Redningsselskapets arbeid, og bidra til at vi er en sterk stemme. 

Åpen søknad – maskinpasser/matros – vikarliste

Ønsker du å bidra inn i et viktig og meningsfylt arbeid og bli en del av redningstjenesten langs kysten? Våre om lag 200 ansatte på sjøen jobber til enhver tid for visjonen vår om at ingen skal drukne. Vi søker flere dyktige kolleger som ønsker å bidra inn i dette arbeidet.

I tillegg til de over 50 redningsskøytene våre har Redningsselskapet siden 2012 driftet fire ambulansebåter langs Helgelandskysten – en for Nordlandssykehuset og tre for Helgelandssykehuset. Båtene er lokalisert på Ørnes, Indre Kvarøy, Dønna og Vega. I perioder har vi behov for vikarer i stillingen som maskinpasser/matros om bord her. Vi søker derfor etter deg som kunne tenkt deg å ta kortere turer i en slik stilling hos oss.

Ønsker du en viktig og meningsfull jobb på sjøen? Bli overstyrmann eller maskinsjef hos oss!

Vi søker etter flere dyktige kollegaer til våre faste bemannede skøyter langs hele norskekysten. Vi ser etter deg som vil være med å redde liv, berge verdier og bidra inn i arbeidet for å nå Redningsselskapet (RS) sin visjon «ingen skal drukne». 

Å jobbe på en redningsskøyte byr på varierte
dager, med alt fra krevende oppdrag til tid i beredskap og perioder med lav aktivitet. Du vil delta i øvelser med eget fartøy og besetning, samt med andre nødetater. Redningsskøytene er også involvert i forebyggende aktiviteter i lokalmiljøet. Det er gode muligheter for sosial og fysisk aktivitet.

Skøytene er bemannet med en skipsfører, overstyrmann og maskinsjef. I tillegg har vi noen få stasjoner som har fire mannskaper om bord. Turnusordningen på skøytene er 28 dager på og 28 dager av. Vi har for tiden to stasjoner som har 14 dager på og 14 dager av. 

Vi i Redningsselskapet ønsker at våre ansatte i størst mulig grad skal gjenspeile mangfoldet i befolkningen. Vi oppfordrer derfor kvalifiserte kandidater til å søke, uavhengig av kjønn, kulturell bakgrunn eller hull i CV-en. Vi ønsker å øke antall kvinnelige ansatte i redningsselskapet og oppfordrer kvinner til å søke.

Stillingen som overstyrmann hos oss krever Dekksoffiser klasse 3 eller høyere, samt minimum to års arbeidserfaring (eks. hurtigbåt, lasteskip over 15 meter, fiskefartøy, kystvakten, militære fartøy og offshore), fortrinnsvis som overstyrmann.

Stillingen som maskinsjef krever Maskinoffiser klasse 2 (3000 Kw) eller høyere, samt minimum to års arbeidserfaring (eks. hurtigbåt, lasteskip over 15 meter, fiskefartøy, kystvakten, militære fartøy og offshore), fortrinnsvis som maskinsjef.

Søknadsfristen er søndag 4. februar

Bli feltverver for Redningsselskapet!

Vi i Redningsselskapet søker nye feltververe som ønsker å  utfordre seg selv og videreutvikle sine salgs- og kommunikasjonsferdigheter. Salgene vil foregå via dør-til-dør, på stand og andre spennende aktiviteter. Som feltarbeider hos oss vil du få mulighet til å formidle vår visjon for nye og gamle medlemmer og bidra til at visjonen og budskapet vårt spres. I de første månedene vil arbeidet foregå i området rundt Oslofjorden, men vi har også planer om å utvide til hele landet. Bli med oss på den spennende utviklingen!

Jobben er beregnet til ca 30 timer i uken, hovedsakelig mandag-fredag, med ønske om en langdag pr uke.

Kan du vise til gode resultater fra tidligere eller ønsker å lære mer om salg?
Send en mail til Steffen Hæhre Nikodemussen på steffen.nikodemussen@rs.no eller ring 464 42 423 – snarest

Vi søker ansatte som deler våre verdier:

  • Profesjonell
  • Inspirerende
  • Modig
  • Kundeorientert
  • Tilstede