Hopp til innhold

Jobbe i RS?

Lyst til å jobbe i Redningsselskapet? Her finner du ledige stillinger på sjø og land.

Ønsker du å bruke din kompetanse og engasjement til å bidra til at Redningsselskapet når visjonen «Ingen skal drukne»?

Vi tilbyr en jobb som betyr noe – for deg og for andre!


Ledige stillinger:

Lønnsansvarlig

Er du vår nye kollega? Vi ser etter deg som har erfaring med lønnsarbeid, gjerne innen maritim bransje. Du må trives godt med operativt lønnsarbeid, og har god kunnskap om lovverket innen lønnsområdet.

Som lønnsansvarlig vil du bli en del av et inkluderende og engasjert team i økonomiavdelingen. I rollen kan du få muligheten til spesialisere deg innen fagfeltet. Vi er opptatt av at du skal trives i et miljø med varierte dager, og med mange parallelle oppgaver. Som lønnsansvarlig hos oss får du et unikt innblikk i Redningsselskapet, hvordan vi driftes og ikke minst vil du kunne påvirke vår videre utvikling.

Det er viktig for oss at du har interesse for Redningsselskapet, sjø og båtliv og at du er en god ambassadør for våre verdier og inspireres av vår visjon om at «Ingen skal drukne». 

Søknadsfrist: 20. september

Bilde av en redningsskøyte i fart

Vi søker etter Overstyrmenn og maskinsjefer

Vi søker etter flere dyktige kollegaer til våre faste bemannede skøyter langs hele norskekysten. Vi ser etter deg som vil være med å redde liv, berge verdier og bidra inn i arbeidet for å nå Redningsselskapets visjon «ingen skal drukne». 

Å jobbe på en redningsskøyte byr på varierte dager, med alt fra krevende oppdrag til tid i beredskap og perioder med lav aktivitet. Du vil delta i øvelser med eget fartøy og besetning, samt med andre nødetater. Redningsskøytene er også involvert i forebyggende aktiviteter i lokalmiljøet. Det er gode muligheter for sosial og fysisk aktivitet.

Skøytene er bemannet med en skipsfører, overstyrmann og maskinsjef. I tillegg har vi noen få stasjoner som har fire mannskaper ombord. Turnusordningen på skøytene er 28 dager på og 28 dager av, det kan også være mulighet for 14 dager på og 14 dager av.

Søknadsfrist: 24. september

Åpen søknad – maskinpasser/matros – vikarliste

Ønsker du å bidra inn i et viktig og meningsfylt arbeid og bli en del av redningstjenesten langs kysten? Våre om lag 200 ansatte på sjøen jobber til enhver tid for visjonen vår om at ingen skal drukne. Vi søker flere dyktige kolleger som ønsker å bidra inn i dette arbeidet.

I tillegg til de over 50 redningsskøytene våre har Redningsselskapet siden 2012 driftet fire ambulansebåter langs Helgelandskysten – en for Nordlandssykehuset og tre for Helgelandssykehuset. Båtene er lokalisert på Ørnes, Kvarøy, Dønna og Vega. I perioder har vi behov for vikarer i stillingen som maskinpasser/matros om bord her. Vi søker derfor etter deg som kunne tenkt deg å ta kortere turer i en slik stilling hos oss.

Vil du styrke frivilligheten i Redningsselskapet?

De tre regionene i Redningsselskapet – Nord, Vest og Sør/Øst er underlagt avdelingen for Frivillighet og Forebygging og er en viktig del av Redningsselskapets arbeid med forebyggende aktiviteter og oppfølging av våre frivillige. De siste årene med etablering og utvidelse av Trygg i vann-prosjektet og stadig flere ansvarsområder har ført til at vi nå har behov for flere dyktige hoder som ønsker å bidra inn i dette arbeidet.

Som Rådgiver Frivillighet i Redningsselskapet har du ansvar for støtte, oppfølging og opplæring av våre frivillige lokallag. Vi søker nå Rådgiver Frivillighet i Tromsø og Trondheim (Region Nord) og Ålesund (Region Vest). Trykk på knappen for å komme til stillingsannonsen.

Søknadsfrist: 8. oktober

Vil du jobbe med forebyggende arbeid i Redningsselskapet?

De tre regionene i Redningsselskapet – Nord, Vest og Sør/Øst er underlagt avdelingen for Frivillighet og Forebygging og er en viktig del av Redningsselskapets arbeid med forebyggende aktiviteter og oppfølging av våre frivillige. De siste årene med etablering og utvidelse av Trygg i vann-prosjektet og stadig flere ansvarsområder har ført til at vi nå har behov for flere dyktige hoder som ønsker å bidra inn i dette arbeidet.

Som Rådgiver Forebygging i Redningsselskapet skal du bidra til at Redningsselskapet når sine mål for drukningsforebyggende programmer og aktiviteter. Du vil ha en sentral rolle i drift, gjennomføring og utvidelse av disse aktivitetene.  Vi søker Rådgiver Forebygging i Region Sør/Øst i Kristiansand.

Søknadsfrist: 8. oktober

Bli feltverver for Redningsselskapet!

Vi i Redningsselskapet søker nye feltververe som ønsker å  utfordre seg selv og videreutvikle sine salgs- og kommunikasjonsferdigheter. Salgene vil foregå via dør-til-dør, på stand og andre spennende aktiviteter. Som feltarbeider hos oss vil du få mulighet til å formidle vår visjon for nye og gamle medlemmer og bidra til at visjonen og budskapet vårt spres. I de første månedene vil arbeidet foregå i området rundt Oslofjorden, men vi har også planer om å utvide til hele landet. Bli med oss på den spennende utviklingen!

Jobben er beregnet til ca 30 timer i uken, hovedsakelig mandag-fredag, med ønske om en langdag pr uke.

Kan du vise til gode resultater fra tidligere eller ønsker å lære mer om salg?
Send en mail til Steffen Hæhre Nikodemussen på steffen.nikodemussen@rs.no eller ring 464 42 423 – snarest

Vi søker ansatte som deler våre verdier:

  • Profesjonell
  • Inspirerende
  • Modig
  • Kundeorientert
  • Tilstede