Hopp til innhold

Jobbe i RS?

Lyst til å jobbe i Redningsselskapet? Her finner du ledige stillinger på sjø og land.

Ønsker du å bruke din kompetanse og engasjement til å bidra til at Redningsselskapet når visjonen «Ingen skal drukne»?

Vi tilbyr en jobb som betyr noe – for deg og for andre!


Ledige stillinger:


Har du maritim utdannelse og drømmer om å jobbe på en redningsskøyte? Nå har du muligheten!

Vi har behov for fast ansatte og vikarer, både maskinister og navigatører. Ønsker du å jobbe hos oss kan du sende inn en åpen søknad:

Åpen søknad – Styrmann

Åpen søknad – Maskinsjef

For jobb som styrmann og skipsfører kreves sertifikatene Dekksoffiser D3 eller høyere.

For maskinister er kravet Maskinoffiser M2 Høy, dvs opp til 3000 kW, eller høyere.

Alle faste nyansatte på sjøen vil gjennomgå vårt grunnkurs i løpet av det første året og bli utdannet til maritim redningsmann/-kvinne. Er du nysgjerrig på hva denne utdanningen innebærer kan du lese mer om den her

Bli vår nye Regionrådgiver i Region Nord!

Regionskontorene er underlagt avdelingen for Frivillighet og Forebygging og er en viktig del av Redningsselskapets operative leveranser. Redningsselskapet har tre regioner: Sør-Øst, Vest og Nord, hvor vi nå søker etter en rådgiver som skal inngå i teamet.

Som Regionrådgiver skal du bidra til at Redningsselskapet når sine mål med hensyn til drukningsforebyggende aktiviteter, oppfølging av frivilligheten og drift av regionen. Arbeidssted for stillingen er Redningsselskapets regionskontor i Tromsø og stillingen vil ha et særlig ansvar for den nordlige delen av regionen (Nordland, Troms og Finnmark). Det må påregnes en del reising innenfor dette området og også noe til andre deler av regionen (som også inkluderer Trøndelag).

Som Regionrådgiver vil du inngå i et hyggelig regionalt team som følger opp frivilligheten og planlegger/gjennomfører ulike aktiviteter i regionen. Du vil svare til regionleder i Tromsø, men også inngå i avdelingen Frivillighet og Forebygging sammen med alle øvrige regionansatte i landet.

Eksempel på drukningsforebyggende aktivitet: https://rs.no/tryggivann/
Mer informasjon om våre frivillige lokallag: https://rs.no/frivillig/

Søknadsfrist: 18. oktober

Vil du være med å utvikle merkevaren RS gjennom digital markedsføring?

Vi søker nå en digital markedsfører med ansvar for å bidra til å planlegge og gjennomføre den betalte digitale annonseringen i RS til ett års engasjement, med mulighet for forlengelse.

Som digital markedsfører i RS vil du ha ansvar for å sette opp kampanjer, publisere, optimalisere, analysere og rapportere. Du vil jobbe tett sammen med de ansvarlige for markedskommunikasjon, merkevaren RS og digitale kanaler som sosiale medier og hjemmeside.

Vi søker etter deg som har en helhetlig tilnærming til markedsføring og forstår viktigheten av å fremme vårt budskap på en god måte i henhold til vår digitale strategi. I stillingen som Digital Markedsfører er det store muligheter for utvikling når RS nå skal satse ytterligere på digital markedsføring.

Vi ser etter en kollega som er faglig dyktig, har gjennomføringsevne og er en dyktig relasjonsbygger internt og eksternt. Det er viktig at du identifiserer deg med verdiene våre: Profesjonell, til stede, inspirerende, modig og kundeorientert. Vi ser for oss at du har interesse for RS, trygghet, sikkerhet, sjø og båtliv og at du trives i et miljø med varierte dager og mange oppgaver. Hos oss er sjelden en dag helt lik den forrige. Det er derfor en fordel om du trives med, og evner å prioritere og håndtere en rekke oppgaver.

Redningsselskapet er opptatt av samfunnsengasjement og bærekraft. Vi ønsker å ta en lønnsom posisjon i markedet som den mest inspirerende organisasjonen. Vi håper du har egenskaper og interesser som kan hjelpe oss med det.

Søknadsfrist: 31. oktober


Bli feltverver for Redningsselskapet!

Vi i Redningsselskapet søker nye feltververe som ønsker å  utfordre seg selv og videreutvikle sine salgs- og kommunikasjonsferdigheter. Salgene vil foregå via dør-til-dør, på stand og andre spennende aktiviteter. Som feltarbeider hos oss vil du få mulighet til å formidle vår visjon for nye og gamle medlemmer og bidra til at visjonen og budskapet vårt spres. I de første månedene vil arbeidet foregå i området rundt Oslofjorden, men vi har også planer om å utvide til hele landet. Bli med oss på den spennende utviklingen!

Arbeidsoppgaver:

Vi ser etter deg som:

Jobben er beregnet til ca 30 timer i uken, hovedsakelig mandag-fredag, med ønske om en langdag pr uke.

Kan du vise til gode resultater fra tidligere eller ønsker å lære mer om salg?
Send en mail til Steffen Hæhre Nikodemussen på steffen.nikodemussen@rs.no eller ring 464 42 423 – snarest

Vi søker ansatte som deler våre verdier:

  • Profesjonell
  • Inspirerende
  • Modig
  • Kundeorientert
  • Tilstede