Hopp til innhold

Jobbe i RS?

Lyst til å jobbe i Redningsselskapet? Her finner du ledige stillinger på sjø og land.

Ønsker du å bruke din kompetanse og engasjement til å bidra til at Redningsselskapet når visjonen «Ingen skal drukne»?

Vi tilbyr en jobb som betyr noe – for deg og for andre!

Ønsker du en spennende jobb som Business controller i Redningsselskapet?

Vi søker en ny business controller med et hode for tall, øre for mennesker, øyne for forbedringsmuligheter og et hjerte for redningstjenesten.

Som Business Controller i RS blir du en viktig støttespiller for både linjeledelse og toppledergruppen. Du vil bli involvert i forretningsutvikling, støtte prosjekt- og produktledere på tvers av RS med analyser og forbedringsforslag, samt forberede og fasilitere viktige strategiske diskusjoner i ledergruppen. Du vil bruke data og prosessforståelse for å bidra til vår visjon om at Ingen skal drukne .

Som Business Controller vil du tilhøre seksjon Virksomhetsstyring som har ansvar for utforming og operasjonalisering av RS’ strategi, oppfølging av finansielle- og ikke-finansielle mål og prognoser i hele RS-konsernet, samt kvalitetssikring, standardisering og forbedring av forretningskritiske prosesser.

Er du nysgjerrig og ønsker å se om dette er noe for deg?

Søknadsfrist: 04. juni 2023


Bli feltverver for Redningsselskapet!

Vi i Redningsselskapet søker nye feltververe som ønsker å  utfordre seg selv og videreutvikle sine salgs- og kommunikasjonsferdigheter. Salgene vil foregå via dør-til-dør, på stand og andre spennende aktiviteter. Som feltarbeider hos oss vil du få mulighet til å formidle vår visjon for nye og gamle medlemmer og bidra til at visjonen og budskapet vårt spres. I de første månedene vil arbeidet foregå i området rundt Oslofjorden, men vi har også planer om å utvide til hele landet. Bli med oss på den spennende utviklingen!

Jobben er beregnet til ca 30 timer i uken, hovedsakelig mandag-fredag, med ønske om en langdag pr uke.

Kan du vise til gode resultater fra tidligere eller ønsker å lære mer om salg?
Send en mail til Steffen Hæhre Nikodemussen på steffen.nikodemussen@rs.no eller ring 464 42 423 – snarest

Vi søker ansatte som deler våre verdier:

  • Profesjonell
  • Inspirerende
  • Modig
  • Kundeorientert
  • Tilstede