Hopp til innhold

Jobbe i RS?

Lyst til å jobbe i Redningsselskapet? Her finner du ledige stillinger på sjø og land.

Ønsker du å bruke din kompetanse og engasjement til å bidra til at Redningsselskapet når visjonen «Ingen skal drukne»?

Vi tilbyr en jobb som betyr noe – for deg og for andre!


Ledige stillinger:

Åpen søknad – maskinpasser/matros – vikarliste

Ønsker du å bidra inn i et viktig og meningsfylt arbeid og bli en del av redningstjenesten langs kysten? Våre om lag 200 ansatte på sjøen jobber til enhver tid for visjonen vår om at ingen skal drukne. Vi søker flere dyktige kolleger som ønsker å bidra inn i dette arbeidet.

I tillegg til de over 50 redningsskøytene våre har Redningsselskapet siden 2012 driftet fire ambulansebåter langs Helgelandskysten – en for Nordlandssykehuset og tre for Helgelandssykehuset. Båtene er lokalisert på Ørnes, Kvarøy, Dønna og Vega. I perioder har vi behov for vikarer i stillingen som maskinpasser/matros om bord her. Vi søker derfor etter deg som kunne tenkt deg å ta kortere turer i en slik stilling hos oss.

Er du vår nye maritime vedlikeholds- og driftsanalytiker?

Til vår organisasjon på land søker vi nå etter en maritim vedlikeholds- og driftsanalytiker til vår seksjon Flåtedrift. Seksjonen ligger i avdeling sjø og har ansvar for teknisk drift av den operative flåten.

Vi søker etter deg som er opptatt av teknisk vedlikehold og drift av redningsskøytene våre, samt har en fremoverlent holdning inn mot digitalisering av dette. Vi har et sterkt fokus på å begrense nedetid i flåten, og denne rollen har et viktig ansvar for å presentere et godt bilde av flåtens tilstand for resten av seksjonen. Du har også god teknisk forståelse for bruk av IT-verktøy for oppfølging av skøytedriften.

Søknadsfrist: 17. desember

Bli feltverver for Redningsselskapet!

Vi i Redningsselskapet søker nye feltververe som ønsker å  utfordre seg selv og videreutvikle sine salgs- og kommunikasjonsferdigheter. Salgene vil foregå via dør-til-dør, på stand og andre spennende aktiviteter. Som feltarbeider hos oss vil du få mulighet til å formidle vår visjon for nye og gamle medlemmer og bidra til at visjonen og budskapet vårt spres. I de første månedene vil arbeidet foregå i området rundt Oslofjorden, men vi har også planer om å utvide til hele landet. Bli med oss på den spennende utviklingen!

Jobben er beregnet til ca 30 timer i uken, hovedsakelig mandag-fredag, med ønske om en langdag pr uke.

Kan du vise til gode resultater fra tidligere eller ønsker å lære mer om salg?
Send en mail til Steffen Hæhre Nikodemussen på steffen.nikodemussen@rs.no eller ring 464 42 423 – snarest

Vi søker ansatte som deler våre verdier:

  • Profesjonell
  • Inspirerende
  • Modig
  • Kundeorientert
  • Tilstede