Hopp til innhold

Jobbe i RS?

Lyst til å jobbe i Redningsselskapet? Her finner du ledige stillinger på sjø og land.

Ønsker du å bruke din kompetanse og engasjement til å bidra til at Redningsselskapet når visjonen «Ingen skal drukne»?

Vi tilbyr en jobb som betyr noe – for deg og for andre!

Bli vår nye kollega på sjøen!

Har du maritim utdannelse og drømmer om å jobbe på en redningsskøyte? Nå har du muligheten!

Vi starter nå rekrutteringen av inntil 12 nye sjøansatte til flåten vår. Har du Dekksoffiser klasse 3 eller Maskinoffiser 2 Høy har du nå mulighet til å søke om å bli en del av bemanningen på våre faste skøyer langs hele norskekysten. Som sjøansatt i Redningsselskapet får du en meningsfylt og fleksibel arbeidshverdag, utviklingsmuligheter og et godt arbeidsmiljø. Vi søker deg som har interesse for sjøredning og vi ser for oss at du er en lagspiller som setter samhandling høyt. I tillegg motiveres du av vår visjon «Ingen skal drukne».

Redningsselskapet tilbyr et omfattende opplæringsprogram til alle våre nyansatte gjennom vårt fireukers Grunnkurs. Her vil du få grunnleggende opplæring i det du trenger for å bli en del av redningstjenesten i RS.

Ble du nysgjerrig på stillingen?

Søknadsfrist: 29.01.2023


Har du et hode for tall og et hjerte for Redningstjenesten?

Søk stillingen som Seksjonsleder regnskap og lønn/økonomisjef hos oss!

Som Økonomisjef vil du lede et kompetent og faglig dyktig team på seks personer, og være pådriver for digitalisering og forbedring. Vår nåværende leder for seksjonen går av med pensjon neste vår, men vi legger opp til en periode for kunnskapsoverføring og tid for ny økonomisjef til å bli kjent med teamet og selskapet.

Vi er inne i en spennende periode med viktige prosjekter på gang. Vi implementerer nå et nytt ERP-, lønns og HR-system, og i 2024 flytter vi hovedkontoret vårt  til Horten. Vi ser derfor etter en trygg og stødig leder som kan lede seksjonen gjennom disse endringsprosessene, og samtidig utvikle seksjonen videre. 

Som Økonomisjef i Redningsselskapet vil du rapportere til Direktør for økonomi og virksomhetsstyring (CFO) som sitter i ledergruppen i RS. Du vil inngå i hans ledergruppe sammen med seksjonsledere for IT og Virksomhetsstyring.

Søknadsfrist: 12. februar

Brenner du for å formidle viktige budskap?

Bli Seksjonsleder Samfunnskommunikasjon/kommunikasjonssjef hos oss!

 Redningsselskapet (RS) jobber vi hver dag for vår visjon om at ingen skal drukne. En sentral bit av dette arbeidet er å formidle vårt budskap ovenfor media, samarbeidspartnere og interessenter. Vi i RS søker nå en ny seksjonsleder for samfunnskommunikasjon som skal lede seksjonen for kommunikasjon i den nyopprettede avdelingen for Marked og Kommunikasjon.

I rollen som Seksjonsleder Samfunnskommunikasjon vil du ha ansvar for å sikre og utvikle redaksjonell omtale og synlighet for RS. Stillingen skal også sørge for en god krisekommunikasjon og utvikle en helhetlig internkommunikasjon som støtter vedtatte mål og strategier.

Vi ser etter deg som er en dyktig relasjonsbygger som er god på kommunikasjon muntlig, skriftlig og digitalt. Det er viktig for oss at har god strategisk og operativ forståelse både for eget fagområde og organisasjonen som helhet. Evnen til å omsette strategi, verdier og komplekse saksforhold til klare og appellerende budskap er en viktig egenskap i rollen. Vi søker etter deg som liker å håndtere mange problemstillinger på en gang, men allikevel evner å gjennomføre.

RS er en dynamisk og ambisiøs organisasjon, og det er store muligheter for utvikling i stillingen. Med dette ligger også en mulighet til å være med og utvikle selskapet videre. Du vil få jobbe i et lite og godt kommunikasjonsteam som samarbeider med alle våre avdelinger og enheter over hele landet. Ikke minst våre mannskaper på redningsskøytene.

Ble du nysgjerrig?

Søknadsfrist: 12. februar 2023

Bli feltverver for Redningsselskapet!

Vi i Redningsselskapet søker nye feltververe som ønsker å  utfordre seg selv og videreutvikle sine salgs- og kommunikasjonsferdigheter. Salgene vil foregå via dør-til-dør, på stand og andre spennende aktiviteter. Som feltarbeider hos oss vil du få mulighet til å formidle vår visjon for nye og gamle medlemmer og bidra til at visjonen og budskapet vårt spres. I de første månedene vil arbeidet foregå i området rundt Oslofjorden, men vi har også planer om å utvide til hele landet. Bli med oss på den spennende utviklingen!

Jobben er beregnet til ca 30 timer i uken, hovedsakelig mandag-fredag, med ønske om en langdag pr uke.

Kan du vise til gode resultater fra tidligere eller ønsker å lære mer om salg?
Send en mail til Steffen Hæhre Nikodemussen på steffen.nikodemussen@rs.no eller ring 464 42 423 – snarest

Vi søker ansatte som deler våre verdier:

  • Profesjonell
  • Inspirerende
  • Modig
  • Kundeorientert
  • Tilstede