Hopp til innhold

Ambera – Ny boform for aktive voksne

En ny medlemsfordel til Redningsselskapets medlemmer – gratis medlemskap i et nettverk med mennesker og fysiske møteplasser i Ambera. Bli medlem ved å bruke koden «RS» her!

Ambera Duquesa blir Europas første boligprosjekt for aktive voksne på Costa del Sol

– Et sted for båtliv hele året!

Ambera og Redningsselskapet ønsker å gi båtfolk og andre som er glad i sjølivet en mulighet til å være aktiv og nyte vannet gjennom hele året. Redningsselskapet vil bidra til å gi Amberas medlemmer gode opplevelser, mestringsfølelse og glede av et aktivt liv på og ved sjøen.

Den norske eiendomsutvikleren Ambera skal sammen sette en ny standard for hvordan aktive voksne 50+ kan bo og leve. Ambisjonen er å skape boligprosjekter med fellesskap som forenkler og beriker livet til de som bor der.

Amberas første prosjekt i Spania i La Duquesa på Costa del Sol, og er skreddersydd for aktive voksne 50+ som ønsker å bo i sørligere strøk over lengre perioder av året. Prosjektet ligger vest for Marbella, mellom Sotogrande og Estepona i hver sin retning. Det planlegges å bygge 1500 boliger med omfattende aktivitetssenter. Her er allerede muligheten åpen for å reservere leiligheter, og prosjektet er planlagt innflytningsklart i 2024.

-Det sosiale konseptet skiller Amberas prosjekter fra alle andre boligprosjekter langs Spania-kysten, og det medfølger store utvendige fellesområder – sosiale møteplasser, tennis- og padel-tennisbaner, fotballbane, svømmebasseng, trenings- spaanlegg, golfbane m.m. Dette er fremtidens boform forteller Frestad.


Som en medlemsfordel til RS tilbys nå gratis medlemskap i Ambera. Benytt koden «RS» ved bestilling!