Hopp til innhold

Hansen Protection

Riktig redningsvest kan bety forskjell mellom liv og død. Hansen Protection sikrer våre profesjonelle redningsmannskaper med spesialdesignede redningsvester, og har også vært med å utvikle våre populære fritidsredningsvester.

Hansen Protection sikrer våre profesjonelle redningsmannskaper, våre medlemmer og fritidsbåtfolket.

Hansen Protection utvikler, designer og fremstiller standard- og skreddersydde produkter som redningsvester, redningsdrakter, båtkalesjer og produkter til landbruk /industri og helsesektoren.

Som medlem i RS får du 12 prosent rabatt på alle båtkalesjer hos Hansen Protection.

I samarbeid med Hansen Protection har Redningsselskapet utviklet spesialdesignede redningsvester til Redningsselskapets profesjonelle redningsmannskaper, medlemmer og fritidsbåtbrukere. Redningsvestene har blitt meget godt mottatt i markedet og de populære fritidsredningsvestene selges i dag via vår nettbutikk.

Redningsselskapet er glade for å ha knyttet til seg en så profesjonell leverandør som Hansen Protection, som både bidrar økonomisk og med verdifull kompetanse. Hansen Protection er stolt hovedleverandør til Redningsselskapet, og er glade for det gjensidige profilerings- og markedssamarbeidet avtalen gir dem.

Få rabatt hos Hansen Protection