Hopp til innhold

Nye ansikter inn i RS

Redningsselskapet gjennomførte i helgen et vellykket representantskapsmøte på RS Noatun i Horten. Representantskapsmøtet er Redningsselskapets øverste myndighet.

I møtet valgte representantskapet nytt sentralstyret, hvor Nicolai Jarlsby ble gjenvalgt som president. Jon Rysst fra DNV GL Maritime ble videre valgt til ny visepresident, mens Camilla Halleraker og Siren Sundby ble valgt inn som nye styremedlemmer. Ny valgkomite ble også valgt, hvor Haakon Andreassen ble gjenvalgt som leder mens Ragnhild Wiborg og Siri A. Meling ble valgt som medlemmer.

Vi ønsker alle nye medlemmer velkommen om bord, og takker alle avgåtte medlemmer for en flott innsats!

Nye i sentralstyret:

Jon Rysst (f. 1957).

Senior Vice President & Director Global Bussines Development DNV GL Maritime. Han har jobbet i diverse lederstillinger i DNVGL siden 1995. Har jobbet i maritim- og offshoreindustri i hele sin karriere. Før han startet i DNVGL jobbet han i blant annet i Promaco AS, Marintek AS. Jon er mariningeniør med utdannelse fra NTNU. Går nå fra valgkomiteen til visepresidentjobben.

Siren Sundby (f. 1982).

Hun har vært varamedlem i Sentralstyret siden 2017. Hun er konsulent (Principal) hos Capgemini Invent og er leder for avdelingen Operations Transformation. Hun har flere styreverv, blant annet fra Sats. Tidligere proff seiler med en rekke VM-gull, samt med gull fra OL i Athen i 2004. Siren er utdannet fra Danmarks Tekniske Universitet og har master i Innovasjon og Entreprenørskap fra Handelshøyskolen BI.

Camilla Halleraker (f. 1979).

Hun er leder for avdelingen «Programmatic, Yield & AdOps» i Aller Media, hvor hun jobber med det programmatiske reklamesalget. Tidligere har hun vært Head of Programmatic og Strategisk Kundesjef hos Aller, og har erfaring fra Dagbladet, Findexa og som Digital Manager i Starcom. Deltok i 2017-2018 på lederutviklingsprogrammet «Solstrandprogrammet Accelerate». Camilla er utdannet fra Universitetet i Bergen og Southern Cross University.

Per-Ørnulf Dæhlie (f. 2016).

Styremedlem – distriktsrepresentant. Per-Ørnulf har lang erfaring fra RS og har vært styremedlem i RSRK Bergen siden 2015, og styremedlem Distriktsstyret Hordaland siden 2016. I tillegg har han vært opplæringsleder i RSRK Bergen siden 2015. Han er nå skipper i RSRK Bergen. Til daglig jobber han som ingeniør innen telekom Aker Solutions.

Finn Øyvind Langfjell (f. 1971).

Varamedlem for sentralstyrets distriktsrepresentant. Finn Øyvind har siden 2017 har han vært distriktstyreleder i distrikt 10 Vestfold, Telemark og Østfold. Han har lang fartstid som lokalpolitiker i Høyre og er tidligere ordfører for Horten kommune. Finn-Øyvind er utdannet jurist fra Universitetet i Oslo. Til daglig jobber han som leder for strategisk innkjøp i Miljødirektoratet.

 

Sentralstyret 2019 – 2021

President: Nicolai Jarlsby

Visepresident: Jon Rysst (ny)

Styremedlemmer: Nils Petter Dyvik, Camilla Halleraker (ny), Siren Sundby (tidligere vara).

Per-Ørnulf Dæhlie: Distriktsrepresentant

Ansatte-representanter: Tanja Krangnes (land) og Per Børstad (sjø)

Finn Øyvind Langfjell (ny vara)

Nye til valgkomite:

 

Ragnhild Wiborg (f. 1961).

Hun er daglig leder og styreleder av Cerebrum Invest med snart 30 års erfaring innen finansmarkedet. Hun har en rekke styreverv, blant annet som styreleder i EAM Solar og styremedlem i REC Silicon, Sbanken og Kistefos. Ragnhild er utdannet siviløkonom fra Stockholm School of Economics og har videre masterstudier fra Funadacao Getulio Vargas i Brasil. Tidligere har hun vært investeringsdirektør og forvalter i Odin og Wiborg Kapitalforvaltning.

Siri A. Meling (f. 1963).

Hun har vært innvalgt på Stortinget fra 2001-2005, som vararepresentant fra 2005-2009 og fast innvalgt fra 2009-2017 for Høyre. Siri er utdannet siviløkonom fra Handelshøyskolen BI. Tidligere har hun var næringssjef i Dalane, nestleder i Fonn Egersund AS, samt regionsdirektør i Fiskeridirektoratet.

Kjell Ingebrigtsen (f. 1957).

Han har vært medlem i Fiskarlagets Landsstyre siden 2005, og har lang fartstid som yrkesfisker. Han ble valgt til leder av Norges Fiskarlag på Landsmøtet i 2013. Denne stillingen har han fortsatt.

Valgkomiteen 2019 – 2021

Haakon Andreassen (leder – gjenvalgt)

Ragnhild Wiborg (ny)

Siri A. Meling (ny)

Kjell Ingebrigtsen (varamedlem)

 

Nye til sentralstyret, fra venstre: Jon Rysst, ny visepresident. Siren Sundby, Per-Ørnulf Dæhlie og Camilla Halleraker. Nye til valgkomiteen, fra venstre under Ragnhild Wiborg (ny), Kjell Ingebrigtsen (ny vara) og Siri A. Meling (ny).