Hopp til innhold

Hvor bør Redningsselskapet være stasjonert?

RS søker nå en prosjektleder som skal jobbe strategisk innen eiendom og innkjøp.

–Redningsselskapet handler først og fremst om å redde liv, berge verdier og forebygge at liv går tapt på sjøen. For å få til dette trenger vi trygge og moderne fasiliteter for våre fast ansatte og frivillige sjømenn, sier Sondre Gullord Graff, direktør for økonomi og strategi i Redningsselskapet.

Hvilke kontrakter som inngås og hvordan midlene blir brukt, er helt avgjørende for hvilken beredskap organisasjonen kan levere. Redningsselskapets nye prosjektleder skal jobbe med utvikling av strategi for hvilke eiendommer organisasjonen skal ha, samt ta seg av andre oppgaver knyttet til innkjøp, prosess og kvalitet.

Les fullstendig stillingsannonse

Til stede langs hele kysten

Blant eiendommene som skal forvaltes er opplæringssenteret RS Noatun på Langgrunn i Horten som åpnet i januar i år. Her får både profesjonelle sjøfolk, offshorearbeidere, privatpersoner som har fritidsbåter, frivillige, samt barn og unge opplæringen de trenger innen alt fra navigasjon og søk, til redning, sikkerhet og sjøvett.

I tillegg til opplæringssenteret er Redningsselskapet til stede med 50 redningsskøyter fra Vardø i nord til Mandal i sør. Stillingen som prosjektleder innebærer å reise landet rundt, der du får møte organisasjonens frivillige og ansatte, samt delta på spennende forhandlinger med kommuner og andre aktører.

 

Vil optimalisere redningsarbeidet

Med stadig flere privatpersoner og arbeidere som ferdes på sjøen, har Redningsselskapet merket en stor økning i antall oppdrag. Bare i 2017 utførte organisasjonen mer enn 7.800 redningsoppdrag, noe som vil si at over 21.000 personer fikk hjelp på sjøen. Hele 35 personer ble reddet fra å drukne.

På bakgrunn av dette trenger organisasjonen nå å samle og løfte kompetansen innen eiendom og innkjøp. Som prosjektleder vil du bli en aktiv del av profesjonaliseringen og moderniseringen av en organisasjon som nå er på vei til å bli en innovativ og fremtidsrettet samfunnsaktør.

Med en kombinasjon av erfarne medarbeidere med lang fartstid og nyere ansatte, har det vokst fram en dynamisk organisasjon som jobber hardt for å løse sin misjon, nemlig å redde liv.

Er du Redningsselskapets nye prosjektleder for eiendom og innkjøp? 

Søk på stillingen nå!

Vil du vite mer om stillingen?