Hopp til innhold

RS Aktiv pakketilbud

Nå har vi i RS Aktiv, magasinet Padling og www.padlesiden.no begynt å samarbeide!

Nytt samarbeid kommer deg til nytte og glede!

Nå har vi i RS Aktiv, magasinet Padling og www.padlesiden.no begynt å samarbeide. Vi har alle det samme målet, nemlig padling i trygge og gøye rammer! For å holde deg oppdatert på padling med kano, kajakk, SUP og packraft, på sikkerhet, det smarte utstyret og på ukentlige nyheter fra padle Norge, så har vi nå gleden av å komme med et riktig godt abonnementstilbud for deg som er RS-medlem! Du får tilgang til alt inne på www.padlesiden.no. Du vil også finne faste bidrag fra RS og Norges Padleforbund.

Og nå får du også boken «Alt nybegynneren trenger å vite om havkajakk», som kom ut i september. Dette er den lettleste og muntre guiden for deg som vil lære å padle, få innsikt i kajakktyper, padleteknikk, utstyret du trenger, hvordan du redder, hvordan du forebygger skader, hvordan du kommuniserer med de på land, hvordan du skal kle deg, hvilke apper du bør ha, og hvordan du skal oppføre deg i trafikkbildet på sjøen.

Pakken har en verdi på 1148 kroner, men du får den for kun 499 kroner!

Hva er et medlemskap i RS Aktiv?

Stadig flere oppdager gleden ved padling, kiting og surfing. Med RS Aktiv medlemskap kan du som utøver være trygg på at hjelpen kommer hvis det skulle oppstå en nødsitausjon eller behov for assistanse.
Gjennom et medlemskapet bidrar du og andre utøvere til økt trygghet for alle på sjøen.

Dine fordeler som myk trafikant på sjøen

Ved behov for assistanse (ikke nød), ring vårt servicenummeret 02016. Du kan også kontakte Kystradioen via VHF arbeidskanal.

Vi anbefaler deg å laste ned vår app RS SafeTrx, hvor du enkelt kan tilkalle hjelp.

Gjennom bidrag fra våre medlemmer og givere har vi i Redningsselskapet reddet liv og berget verdier til sjøs i over 130 år. I årene fra 2012 til 2018 doblet antall kajakker seg fra 80 000 til 170 000. Samtidig øker antallet utøvere av andre vannsportsaktiviteter – som for eksempel kiting, SUP, svømming, windsurfing og surfing.
Det gleder oss at flere og flere bruker sjøen som en arena for sport og fritid. Gjennom RS Aktiv tar vi sjøens myke trafikanter på alvor, slik at vi kan være til stede for alle på sjøen og sørge for at ingen skal drukne.