Hopp til innhold

SafeTrx Active

En viktig følgesvenn for alle myke trafikanter til sjøs.

Partnerinnhold for SafeTrx

Moderne sikkerhetsutstyr

SafeTrx har nå utviklet SafeTrx Active i samarbeid med Sony. Dette er en unik sikkerhetsklokke og sporingsenhet, som er kvalitetsikret av oss i RS. Har du Active-klokka rundt armen er hjelpen aldri langt unna. Ved hjelp av moderne sporings- og varslingsteknologi spores posisjonen din nøyaktig, og du kan varsle direkte til redningstjenesten hvis det uventede skulle skje. Dette vil minimere tiden det tar å finne deg, og bidra til å få deg i sikkerhet raskere enn noen gang.

Med innebygget SIM-kort med 4G og 5G-dekning passer SafeTrx Active perfekt for deg som driver med vannsport. Er du glad i kajakk, surfing, kiting eller andre vannaktiviteter – da er dette klokka for deg!

Kjøp av SafeTrx Active

Kjøper du klokken med tilhørende abonnement, går en del av overskuddet tilbake til Redningsselskapet og den norske beredskapen. Kjøp og kundehåndtering foregår via SafeTrxs nettsider, da tjenesten i sin helhet er levert av dem. Norsk merverdiavgift kommer i tillegg.


Nøyaktig lokaliseringsevne i sanntid skal gjøre det enklest mulig for redningsetatene å finne deg dersom du havner i en nødsituasjon.

Tekniske spesifikasjoner

Størrelse: 53.2 x 45.0 x 12.75 mm

Vekt: 30g

SIM: Klar til bruk eSIM, global roaming-profil

Sensorer: Akselerometer, GPS, Gyro, Pulsmåler

Skjerm: 3,5 cm, 160×160 piksler Monokrom OLED med berøring

IP-klasse: IP68 (Vann og støvtett)

Andre funksjoner: Vibrerer og summer ved notifikasjoner

Strømforbruk: enheten har et ekstremt lavt strømforbrukRask, effektiv redning.

Bli synlig til sjøs

SafeTrx Active bidrar til å gjøre deg som myk trafikant synlig til sjøs. Det er en ekstra sikkerhet å ha med ut på vannet, spesielt om du er alene.