Hopp til innhold

Våre dør-til-dør ververe

Redningsselskapet er en humanitær medlemsorganisasjon. For å drifte våre 54 redningsskøyter og andre støttefartøyer er derfor helt avhengig av gaver fra privatpersoner. Hvert år trenger vi svimlende 650 millioner kroner. Så i tillegg til medlemskapsinntekter, lotterisalg og andre innsamlinger velger vi i tillegg å gå på dører. Da møter vi folk ansikt til ansikt, som alltid er mye hyggeligere!

Våre feltververe

Våre ververe er ansatt i Redningsselskapet og gjennomgår samme opplæring som de som jobber på kundesenteret vårt.
Deres jobb er å snakke med å avdekke behov hos kunden samtidig som vi ber om støtte.

Hvordan kjenner du oss igjen?

Redningsselskapets ververe har på seg røde softshell jakker med Redningsselskapets logo. De har enten på seg mørkeblå Devold Blå trøya med RS logo på brystet og matchende lue, eller hvite piquet trøyer med RS logo. De har et identitetskort hengende rundt halsen med bilde, navn og vervenummer. De har også med seg en Ipad hvor de spør om du ønsker å bli en månedlig fast giver.

Selgerne vil be deg om støtte

Selgerne har med seg en ipad hvor de ber deg om støtte ved å inngå en Fast Giveravtale. Størrelsen på beløpet kan du bestemme selv, men vi ber om kr 200. Hvis du takker ja, skjer følgende:

  1. Du vil få en SMS mens de venter, hvor du godkjenner/bekrefter en avtalegiroavtale eller Vipps fast giver avtale. I denne SMS-en linkes du til en side hvor vi vil be deg om bankgironummer og fødselsnummer 11 siffer (fødselsdato må vi ha, personnummeret trenger vi hvis du vil ha skattefradrag).
  2. Det opprettes da en Fast Giver avtale i din bank. Denne kan du selv si opp når du ønsker.
  3. Du vil deretter få tilsendt en velkomst SMS.
  4. 10 dager etter det vil du motta et velkomstbrev med brosjyre.  

Du bestemmer selv hva slags informasjon og hvor mye informasjon du ønsker. Gi oss beskjed på Vis e-post eller ring 987 06757. Du må aldri gi fra deg Bank Id.

Som Fast Giver får du et Ombordstigningskort, RS magasinet 4 x i året, Nyhetsbrev og månedsinformasjon, samt invitasjoner til dåp og arrangement i ditt området.

Hvorfor går vi fra dør-til-dør?

Gjennom læring ser vi at den beste dialogen vi får med både aktive og potensielle givere og medlemmer er når vi banker på dører.

Hvor er våre ververe akkurat nå?

Vi vil i første halvdel av 2022 befinne oss på det sentrale østlandet. På grunn av koronasituasjonen følger våre ververe strenge smitteverntiltak, og vi er ekstra nøye med å holde trygg avstand. Vi holder oss utenfor kommuner med høy smitte.


For ytterligere informasjon Kontakt

Salgs- markedsansvarlig privat marked Solfrid Bøe
Mobil: 92836141
E-post: Vis e-post 

Ansvarlig feltsalg Steffen Hæhre Nikodemussen
Mobil: 464 42 423
E-post: Vis e-post

Våre feltververe