Hopp til innhold

Hvorfor samarbeide med oss?

Gjennom et godt samarbeid kan din bedrift bidra til å redde liv. Bli en livredder idag!

Redningsselskapet samarbeider med bedrifter for å kunne redde liv, drive forebyggende arbeid og berge verdier. Det er også viktig for oss at et samarbeid gir mest mulig verdi for din bedrift.

  • Merkevarebyggende aktiviteter 

Redningsselskapet har en merkevare med høy kjennskap i markedet og vi kommuniserer med flere hundretusen mennesker daglig. Dette igjennom sosiale medier, RS magasinet, nyhetsbrev til våre 110.000 medlemmer og andre kanaler. Dere får tilgang til vårt nettverk og kompetanse, og kan bruke vår logo og merkevare i de sammenhenger som kan være relevant for dere. 

Sammen kan vi utarbeide innhold som vi bruker i de kanalene der tjenesten eller produktet er relevant for mottaker. Alt vi kommuniserer er nøye gjennomtenkt.  

  • Salgsfremmende aktiviteter 

Vi er opptatt av å se synergier ved bruk av hverandres merkevarer som støtter opp om våre verdier og formål.  

  • Kompetansedeling og engasjement blant ansatte  

I et samarbeid er vi opptatt av at begge parter skal sitte igjen bedre og tyngre på kompetanse.  

Har din bedrift ressurser som kan vært til hjelp for Redningsselskapet sitt arbeid?  Eller kanskje vi besitter kompetanse dere ønsker mer av som for eksempel foredrag om kriseledelse, inspirere ansatte med skøytebesøk og en fiktiv redningsøvelse, eller deling av teknologiske og bærekraftige løsninger.  

  • Aktivisering  

Redningsselskapet har sin hjemmehavn på Noatun i Horten. Her finnes de flotteste fasiliteter for en samling, med opplevelser for både store og små. Vi kan sette sammen et opplegg med hurtigbåtsimulator, opplevelse med redningsskøyta, god middag og overnatting. Eller ta med barna og ha søkelys på sjøvettregler, og kjøring med Elias-båt og RIB. 

Med over 70 Eliasbåter langs hele kysten er dette en ideell måte å aktivisere kunder og ansatte, og deres familier på.

Ønsker din bedrift å bidra til arbeidet vi gjør? Ta gjerne kontakt for en samtale.