Hopp til innhold

Cloudberries

Cloudberries ønsker å dele litt av det vi jobber med og trekker i første omgang frem Redningsselskapet. De gjør en veldig viktig jobb, og særlig nå i år som kommer til å bli tidenes båtsommer! Da er det viktig at de er rigget både på jobben de gjør på sjøen, men også at de får bedre innsikt i sine data for å forhindre ulykker.
I april donerte vi derfor to konsulenter (på grunn av korona-tider og nedgang i oppdrag for konsulentene) til Redningsselskapet (RS).

De hjelper RS å bygge et godt datavarehus som vil gi bedre innsikt i data og statistikker. Vi er skikkelig stolte av å få jobbe sammen med Redningsselskapet og gleder oss til å være på sjøen i sommer!Tormod bistår med sin ekspertise innen business intelligence på prosjektet «Digital innsikt», og hjelper RS med å bygge opp et velfungerende datavarehus og gode rapporter. Arbeidet har vært fokusert på kartlegging av informasjonsbehovet i RS, og bistå det interne BI-teamet med å sette opp målsettinger for BI-satsingen og utarbeide tiltak for å nå disse. Målet er å synliggjøre all innsatsen som gjøres av fast ansatte og frivillige i arbeidet med å assistere båtførere i nød, forhindre drukningsulykker og skape trygghet på sjøen.

Tormod Kaldestad i Cloudberries