Hopp til innhold

Devold

Devold har i mange år laget gensere for fiskere og for sjøfolkene på Redningsselskapets skøyter. Nå kler de også opp våre medlemmer, leverandører og støttespillere med den samme genseren som ble benyttet som vår mannskapsgenser frem til 1960-tallet.

Redningsselskapets mannskaper har i mange år benyttet RS-blaatrøiene fra Devold Classic, som i dag også selges til våre medlemmer og fritidsbåtfolket via RS nettbutikk. Genseren er av 100 % ren ny ull, og har blitt et populært mellom- eller ytterplagg i kaldt vær –  og brukes ofte av de som seiler i ekstremt klima.

Devold ble etablert i 1853, grunnlagt på ideen om å beskytte folk mot vær og vind. Deres første kunder var fiskere og andre arbeidere som hadde sitt virke i det tøffe klimaet langs norskekysten. For å oppfylle deres krav måtte plaggene tåle regn og ruskevær, og de måtte være egnet til alt slags arbeid og aktivitet.

Etter over 160 år har Devold som mål å produsere kvalitetsplagg som tåler påkjenninger. Devold leverer klær av høy kvalitet kombinert med funksjonell og tiltalende design.

Vi er glade for å knytte til oss Devold som samarbeidspartner, og ser frem til et spennende gjensidig markeds- og profileringssamarbeid.