Hopp til innhold

Wenaas

Gir våre mannskaper og frivillige en god arbeidshverdag med spesialdesignede uniformer og korrekt bekledning.»W-en har en spesiell betydning for våre brukere. Den symboliserer sikkerhet og gir brukeren en egen trygghet. W-en betyr at arbeidstøyet er godt egnet for arbeidsoppgavene som skal utføres.»

Wenaas har lang erfaring i beskyttelse av arbeidsfolk og sikrer rett bekledning til våre mannskaper.

Wenaas har i mer enn 80 år skapt en tryggere og mer komfortabel arbeidsdag for industriarbeidere. De var blant de første til å utvikle og produsere arbeidstøy i Norge, og har utviklet seg til å bli en ledende internasjonal leverandør av topp-til-tå sikkerhetsløsninger.

Wenaas har hele tiden vært en innovatør i bransjen, med arbeideres behov, komfort og sikkerhet i fokus. Denne formen for direkte innovasjon, kombinert med spesialkompetanse, har brakt mange nye løsninger og produkter til markedet.

» Vi vet at produktene våre kan bety forskjellen mellom liv og død, og gjør ingen kompromisser i produktutviklingen. Brukerens sikkerhet er alltid vår høyeste prioritet»

– Are Karlsen, Key Account Manager i Wenaas.

Wenaas Management System (WMS), har blitt lansert i Redningsselskapet, og er har blitt et godt verktøy for å administrere innkjøp av uniformer og bekledning.

Redningsselskapets ansatte, frivillige og øvrige medlemmer har også mulighet til å handle private kjøp hos Wenaas til 35 % rabatt.

Et utvalg av produktene er: