Hopp til innhold

Frivillig på land

Lær opp barn og unge, lag aktiviteter, bli kursinstruktør, sørg for vedlikehold på våre baser eller bli med å samle inn penger.

Hva er RS Frivillig land?

Frivillig land er som navnet tilsier, en mer landbaserte frivillighet. Det er mye av aktivitetene til Frivillig Land som også foregår på sjøen, men da ikke i en «operativ» rolle. Frivillig Land bistår med alt fra å være instruktører eller voksenkontakter ved arrangementer for barn og unge – til å steke vafler eller koke kaffe på stand. Enkelte skrur og vedlikeholder båter og utstyr, andre bistår Ung-lagene med deres aktiviteter. Her er det behov og aktiviteter for alle!

Bli med du også!

Eksempler på aktiviteter i som gjøres av frivillige er blant annet å…

…og mye mer! Har du noen timer å gi? Du bestemmer selv hvor mye tid du vil bruke på engasjementet. Vi trenger deg på laget vårt!

Geir og Bjørn forteller om sine opplevelser som frivillig

Dine timer redder liv

Våre mange tusen frivillige legger årlig inn flerfoldige timer dugnadsinnsats. Timer som har bidratt til å redde liv, sikre verdier og øke kunnskap og trygghet på sjøen. Noen frivillige jobber på ett prosjekt, andre over lengre tid.

I RS teller frivillige på land i dag godt over 1000 mennesker – fra ungdommer på 14 år til pensjonister på godt over 90 år. Våre landbaserte frivillige er organisert i aktivitetslag spredt rundt i hele landet. Vi dekker hele kyststripen, fra nord til sør, samt Mjøsa og Femunden. Som frivillig kan du være med på en rekke forskjellige aktiviteter.

https://vimeo.com/636411456

Alternativ: Frivillig på redningsskøyte

Dersom du oppfyller kravene, kan du søke som frivillig på redningsskøyte. Her trenger vi deg som ønsker å:

Høres dette ut som noe for deg? Ikke nøl med å søke!

Oversikt over våre «Frivillig land»-lag: