Hopp til innhold

Giving Tuesday

Å redde liv er kjernen i alt vi i Redningsselskapet gjør. Men vi er ikke i mål med visjonen vår – ingen skal drukne. Årlig mister 90 mennesker livet til drukning i Norge. For å endre denne statistikken trenger vi DIN hjelp.

Hvert år står nye stoler tomme rundt middagsbordet, plassen i hjemmet hvor de gode samtalene dyrkes. Der alle har sin faste plass. Hvor gleder og sorger deles. Der minner skapes og gjenfortelles. Din hjelp kan forandre mange familiehistorier.

Hva er Giving Tuesday?

Giving Tuesday er den internasjonale dagen for giverglede. Over hele verden bruker mennesker første tirsdag etter kjøpefestene, Black Friday og Cyber Monday, til å gi en ekstra gave til sin hjertesak. Man kan gi det man ønsker; det kan være penger, klær, blod, tid, en klem eller man kan signere en underskriftskampanje. #givingtuesday utnytter kraften i sosiale medier, samarbeid og menneskers generøsitet til det beste for en god sak.

VI VIL TAKKE VÅRE GIVERE 
Vi i Redningsselskapet har i år valgt å bruke dagen til å takke våre trofaste givere, som bidrar til at vi kan gjøre jobben vår. Sammen redder vi liv. De fortjener en stor takk – og i dag vil vi ringe, så mange vi rekker, å takke dem personlig. Vi har over 11 000 faste givere rundt om langs Norges kyst, de gir oss forutsigbare inntekter som er helt nødvendig for at vi skal kunne være tilstede, over hele landet, året rundt. Hvert år bidrar de til å redde mange liv og sørger for at ingen stoler står tomme rundt middagsbordet. Takk!

Vil du bli en fast giver, eller støtte med et engangsbeløp? VIPPS valgfritt beløp til 2366, eller fyll ut skjemaet under.

Gi en gave:

Kontonummer: 5005.26.50000

Velg type …


For å kunne gi deg skattefradrag ber vi om at du oppgir ditt fulle fødselsnummer. Les mer om skattefradrag og hvorfor vi trenger fødselsnummeret ditt.

Redningsselskapet følger regelverk i forhold til behandling av personopplysninger for givere.

Jeg vil betale med …

(Registrering av navn på dette bidraget gjøres i etterkant.)

Vil du vite med om Giving Tuesday?

Ta kontakt med Solfrid Bøe:

Tlf: 928 36 141

E-post: solfrid.boe@rs.no