Hopp til innhold

Giving Tuesday

Giving Tuesday er den internasjonale dagen for giverglede – med deg på laget, redder vi liv!

Hva er Giving Tuesday?

Giving Tuesday er den internasjonale dagen for giverglede. Over hele verden bruker mennesker første tirsdag etter kjøpefestene, Black Friday og Cyber Monday, til å gi en ekstra gave til sin hjertesak. Man kan gi det man ønsker; det kan være penger, klær, blod, tid, en klem eller man kan signere en underskriftskampanje. #givingtuesday utnytter kraften i sosiale medier, samarbeid og menneskers generøsitet til det beste for en god sak.

VI VIL TAKKE VÅRE GIVERE 
Vi i Redningsselskapet har i år valgt å bruke dagen til å takke våre trofaste givere, som bidrar til at vi kan gjøre jobben vår. Sammen redder vi liv. De fortjener en stor takk – og i dag vil vi ringe, så mange vi rekker, å takke dem personlig. Vi har over 11 000 faste givere rundt om langs Norges kyst, de gir oss forutsigbare inntekter som er helt nødvendig for at vi skal kunne være tilstede, over hele landet, året rundt. Hvert år bidrar de til å redde mange liv og være med å trygge kysten vår. Vi er utrolig takknemlig for alle våre trofaste givere.

Vil du også bli fast giver, eller gi et valgfritt engangsbeløp, så kan du også bidra til å redde liv.
Bidra med å VIPPSE valgfritt beløp til 2366.

Takk for din tid : )

Bli med på årets Giving Tuesday du også!

Kontonummer: 5005.26.50000

Velg type …


For å kunne gi deg skattefradrag ber vi om at du oppgir ditt fulle fødselsnummer. Les mer om skattefradrag og hvorfor vi trenger fødselsnummeret ditt.

Redningsselskapet følger regelverk i forhold til behandling av personopplysninger for givere.

Jeg vil betale med …

(Registrering av navn på dette bidraget gjøres i etterkant.)

Vil du vite med om Giving Tuesday?

Ta kontakt med Solfrid Bøe:

Tlf: 928 36 141

E-post: solfrid.boe@rs.no