Hopp til innhold

Vårklargjøring

Bli best mulig forberedt til båtsommeren

Endelig er våren her! Tiden med forventning til sommeren – og arbeidet med å klargjøre båten for en ny sesong. Vi har laget en praktisk huskeliste til deg som har båt. Følg den, så er både du og båten klar for båtsesongen!

Vårklargjøring og båtpuss. Gjør båten klar for sommeren

Hvorfor medlemskap i RS?

Redningsselskapet har fire ulike medlemskap for deg som ferdes på vannet. Som medlem får du unike fordeler, gode rabatter og en ekstra sikkerhet når du ferdes på og ved sjøen. Har du medlemskap med assistanserettigheter ligger våre 59 redningsskøyter klare til å bistå deg – uten egenandel. I tillegg bidrar du til vår tilstedeværelse for andre som trenger nødhjelp på havet. Vi er her for deg. Sees på sjøen!

Vårklargjøring og båtpuss. Gjør båten klar for sommeren

Vårklargjøring

Har du utstyret i orden?

RS. Redningssvest

Kjøper du en redningsvest hos oss støtter du vårt livreddende arbeid, og kan derfor bidra til å redde flere liv enn dit eget.

RS. InspectorCam

Med InspectorCam får du «øyner» på vanskelig tilgjengelige steder. Utviklet for å gi bedre innsyn i trange og utilgjengelige plasser.

Redningsskniv

Redningskniv for sjø og fjell. Designet for å kutte rep og tau. Rustfritt stål. Brede tenner, som lett kan slipes og gir meget god skjæreevne.

Kanskje du også er interessert i